Billede af bogforside

Anbefaling: I morgen og i morgen og i morgen af Gabrielle Zevin

30.01.24
En amerikansk coming of age med gaming, kærlighed, venskab, sorg, handicap og alt muligt andet gribende

Handling:

I 1987 mødes Sam og Sadie for første gang på et hospital. Her knytter de bånd over deres fælles kærlighed til computerspil. 8 år senere mødes de i Boston, hvor deres venskab og kærlighed til computerspil for altid vil ændre deres liv.

Anmeldelse: 

Forfatteren har med bogen skabt en række bevægende og uforglemmelige karakterer og skrevet en stor roman om identitet, kreativitet og menneskets behov for at være forbundet. En kærlighedshistorie, som du aldrig har fået den fortalt før. Jeg spår at serietjenesterne får øje på potentialet en dag.

Berlingske skrev: “En rørende og skøn historie ... Sjældent er den virtuelle og den litterære verden flettet så fornemt ind i hinanden ... Denne nutidige dannelsesroman kunne godt gå hen og blive en af dem, der varer ved.” 

Politiken skrev: "Hun hitter med roman om kærlighed uden sex, men med masser af Nintendo. Gabrielle Zevin har fået high score med sin ’I morgen og i morgen og i morgen’. Både på bestsellerlister og hos kritikere. Bogen er noget så usædvanligt som en roman om computerspil og den første generation, der er vokset op som gamere. Men især er det en fortælling om venskab og relationer, der stikker af fra normen."

Om bogen: 

Alpha 2023; 1. udgave; 537 sider.

Om forfatteren:

Gabrielle Zevin (født October 24, 1977) er en amerikansk forfatter og screenwriter. 

Målgruppe:

En moderne "coming of age"-roman for især yngre voksne.

 

 

Materialer